Spiegelburg camping Hann Munden (D)

Spiegelburg camping ligger cirka 5 km utanför Hann Munden i närheten av Kassel. Den ligger precis vid floden Werre som dock inte känns badbar. Ett Gasthaus med restaurang tillhör campingen. Enkel standard på hygienutrymmen. Känns lämplig som övernattningscamping. Kommer man sent finns möjlighet att stå utanför och ändå ha möjlighet att få el. I staden Hann Munden finns ytterligare en camping som känns fräschare och bättre att stå på om man vill stanna en längre period. Acsi-rabatt på lågsäsong. http://www.gasthausspiegelburg.de/en/210-2/ https://www.youtube.com/watch?v=CBUwOnD0aHE


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 2,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing