Campingplatz Grossensee (D)

Cirka 3 mil öster om Hamburg ligger Campingplatz Grossensee. En liten camping som är perfekt att bo på om man vill besöka Hamburg och dess omgivningar. Buss till Hamburg går cirka 300 m från campingen. En del platser är ganska små och man står ganska närma varandra. Hygienutrymmen är ganska fräscha, dock kostar dusch 50 cent. Kommer man sent kan man stå på en gräsmatta utanför och även få ström där, man kan även stå där om man bara ska sova och åka direkt nästa dag. Platsen blir då lite billigare. En badsjö ligger bredvid campingen och man kan få en egen nyckel till campingens ingång till sjön. Många vandringsstigar i skogarna runt campingen. Cirka 8 km åt två olika håll ligger 2 lite större samhällen med affärer, cafeer och annat. Det finns två bra restaurangen på kort promenadavstånd från campingen.http://www.campingplatz-abc.de/english/campingsite-grossensee-hamburg/camping-grossensee.htm


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 3,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing