Camping Sonnenberg, Müden (D)

Vid Lüneburgerheden strax utanför det lilla samhället Müden ligger camping Sonnenberg. En liten camping driven av ett holländskt par vilket gör att det finns många holländare där. Platsen är kuperad med flera fina platser. Sanitetsbyggnaden på den del av campingen var inte i bästa skick, en liten byggnad med 2 toaletter med dusch. Vi fick dock intrycket av att ägarparet höll på att rusta upp campingen. Det finns en liten restaurang och bar. En liten lekplats finns. Gratis wifi vid receptionen finns också. I byn finns affärer och fik. Det är inte långt till andra småorter i närheten med affärer. För den som är intresserad av vandring finns det vandringsleder på heden i närheten. Det är också inte långt till Celle och andra utflyktsmål.

https://www.campingsonnenberg.com/home/english/


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 2,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing