Camp and Caravan clubsite Windermere (GB)

I den östra ytterkanten av Lake District ligger en Caravan Club camping som också är öppen för icke medlemmar. Vi som är medlemmar i svenska Caravan Club fick rabatt här, trots det så var det en av de dyraste campingarna vi stod på i Storbritannien (Cirka 26 pund). En ganska stor och trevlig camping med stora grusade platser med gräs mellan. Fräscha hygienutrymmen. Liten affär finns och en liten pub och restaurang. Trevlig personal som gav oss många tips. Campingen ligger inte så långt från staden Kendal men det var svårt p.g.a all trafik att cykla in till staden. Till Windermere är det cirka 8 km och där finns också en camping som vi dock inte besökte. Trots att det var en vanlig vardag i början av juli var det otroligt mycket folk här. Svårt att hitta p-platser och långa köer överallt.

Det finns gott om utflyktsmål i närheten och fantastiska bilvägar bl.a åkte vi ett litet bergspass där lutningen var 20%.

http://www.campingandcaravanningclub.co.uk/campsites/uk/cumbria/kendal/windermere

 


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 3,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing