Regenbogen Ferienanlage Tecklenburg (D)

Strax väster om Osnabruck i Teutoburger Wald i västra Tyskland ligger Regenbogen Ferienanlage. Det är en stor camping med bra hygienområden, stor lekplats, fotbollsplan, beachvolleyplan, BMX- och skatebana och minigolf. Det finns inomhus och utomhusbad som var avgiftsbelagda (i juni kostade det 3 euro för barn, 5 för vuxna och 10 för familj). Ett Spa fanns också. Affär, restaurang och en imbiss finns också. Mycket aktiviteter sommartid.

Utanför campingen finns en ställplats där även husvagnar är välkomna. Lite besvärlig att ta sig in på då buskarna bredvid inte var klippta och riskerar att repa vagnen/husbilen. Avgiften var 10 euro som erläggs i en automat vid bommen vid utfart. Vi var där efter en regnig period vilket kan vara förklaringen till att campingen kändes ovårdad – långt gräs och en del ogräs.

http://www.regenbogen.ag/ferienanlagen/tecklenburg/anlage.html

 

 


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 2,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing