Camping Nursery Park York (GB)

I utkanten av York ligger Camping Nursery Park. En ganska liten  men välskött camping. Toaletthuset var helt ok men det var ganska få toaletter och duschar vilket troligtvis innebär köer när campingen är fullsatt. Det fanns en avdelning för långliggare som var avskild från gästcampingen. Till skillnad mot många andra engelska campingar fanns det inte så många platser med grusunderlag. Vi blev mycket bra mottagna av tjejen i receptionen och hon hjälpte oss mycket med att visa och rekommendera platser att besöka i närheten. Det är cirka 5 km in till Yorks centrum och det finns cykelvägar nästan hela vägen. Be om en cykelkarta i receptionen. En liten plats för bollspel fanns och en liten spellokal men inte mycket annat. En mycket trevlig pub finns i grannbyn som ligger på cykelavstånd.

http://nurseriescaravanpark.com/


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 2,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing