Camping Groenpark Zele (B)

Mellan Antwerpen och Gent i närheten av staden Zele i utkanten av den lilla staden Donk ligger camping Groenpark. Det är en liten camping med lite oorganiserade platser. Det var lite svårt att se var en plats började och var en slutade. Få men fräscha toaletter och duschar. Trevligt bemötande och ägarna bodde i grannhuset så de gick ut och släppte in gäster sent på kvällen. 30 minuter fri WiFi varje dag. Under lågsäsong tar de ACSI-card.

Vår GPS skickade runt oss på smågator i Zele vilket vi förstod efteråt var helt onödigt, så ta en titt på kartan först så blir det enklare.

Väldigt nära in till Donk som ligger vid en, med belgiska mått mätt, stor sjö. Det finns cykelvägar runt sjön. Det är inte så långt runt sjön.

http://www.campinggroenpark.be/en/


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (2 omdömen, medel: 1,50 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing