Camping-le-Pasquier (F)

Staden Dole i nordöstra Frankrike är en stad som man ofta åker förbi på hemväg från medelhavet. Den här gången bestämde vi oss dock för att övernatta där och vi upptäckte en mycket mysig och trevlig stad. Campingen låg på promenad/cykelavstånd från centrum mellan två flodgrenar. När man såg campingen utifrån så kändes den lite risig men den var dock ganska fräsch. Lite olika kvalitet på platserna dock, en del var bara grusunderlag medans en del var bra gräsunderlag. Campingens ägare var en barsk man som retade upp en del av gästerna så att de lämnade platsen i förtid. Vi hade dock inga problem med honom. En liten pool finns på campingen och toaletterna var helt ok. En mindre bar och en liten affär fanns i receptionen.

http://camping-le-pasquier.com/en

CIMG0378 CIMG0380

 


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 3,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing