Seecamping Kelbra (D)

I delstaten Sachsen-Anhalt nägra mil öster om Götting ligger sjön Stausee. Vid sjön ligger Seecamping Kelbra.  Vi besökte campingen påsken 2015 och allt på campingen var inte öppet då. Under säsongen ska det finnas restaurang, pizzeria och affär. Endast restaurangen var öppen under vårt besök. Alla toaletter och duschar var inte öppna men de som var det var rena och fräscha. Sjön verkade badvänlig och vid sidan av campingen ligger ett stort strandbad. Sjön är mycket populär bland vindsurfare och seglare. På campingen finns också lekplats och grillplats. Som på så många andra tyska campingar så är en stor del (och de bästa) av platserna upptagna av säsongsboende. Det är cykelavstånd in till staden där det finns affärer och annat man kan tänkas behöva. Det finns gott om utflyktsmål i närheten.

 

http://kelbra.de/unterkuenfte/campingplatzCIMG0332

 

 


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 2,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing