Camping Larribal, Millau (F)

imageUngefär 10 mil nordväst om Montpellier ligger staden Millau som mest är känd för Viaduct du Millau som jag berättar om i ett annat inlägg. Staden ligger där två floder möts och längs den ena ligger ett flertal campingar. Vi bodde på en liten och trevlig camping som heter Larribal. Campingen ligger på promenad avstånd från stadens centrum. Det finns en liten pool med en bar bredvid. En sanitärbyggnad med välskötta toaletter, duschar , diskmöjligheter och tvättmaskin. Bredvid campingen stod en liten ”pizzabuss” som bakade väldigt goda pizzor. Inne i staden finns gott om restauranger och caféer. Vi hade ACSIcard och betalade endast 9 euro per natt i mitten av juni. Runt staden finns mängder av sevärdheter, bl.a 2 s.k. Gorges, en grotta, osttillverkning och gamar. Staden blev en favorit hos oss och vi kommer säkerligen att göra ett nytt besök där. Rekommenderas !

öhttp://www.campinglarribal.com/doc/index-en.html

 


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (2 omdömen, medel: 3,50 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing