Camping International de Jablines (F)

Strax öster om Paris (c:a 30 km) ligger Camping International de Jablines. Det är 9 km till Eurodisney och en stor järnvägstation med tåg till Paris som tar cirka 45 minuter. Det går buss från campingen dit, den kostar (2015) 2 Euro. Det finns även ett stort parkeringsgarage  (vid järnvägsstationen)där man kan parkera sin bil utan att det blir speciellt dyrt.

Campingen i sig är inte speciellt märkvärdig men helt ok. Vill man ha vatten vid platsen kostar det 2 euro extra. Toaletterna håller normal standard, duscharna är fasta och ingår i campingpriset. Toalettpapper saknas. Det finns en mindre lekplats och 3 pingisbord.Tvättmaskin finns och det går att beställa bröd. Det var gratis wifi som fungerade dåligt. Pizza går att beställa och levereras med mopedbud från en grannby. Campingen är ansluten till Acsicard.

20150611_173224 20150611_174047 CIMG0125Campingen ligger nära, en med svenska mått mätt , liten sjö. Vid sjön är det massor av aktiviteter. Förutom bad finns det kanoter, trampbåtar, teleski, minigolf, frisbeegolf, träningsstationer, bollplaner m.m.  Strax utanför campingen ligger en stor ridanläggning. Det finns även vandringsslingor på 4,6 km, 6,5 km, och 7,5 km runt sjön.

http://www.camping-jablines.com/


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 3,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing