Seecamping Flessenow (D)

Strax utanför staden Schwerin i nordöstra Tyskland ligger Seecamping Flessenow. Som namnet antyder så ligger den vid en sjö men inga campingtomter gränsar till sjön. Ägs av en holländare vilket gör att man klarar sig bra även på engelska här. En enklare camping men helt ok. Fräscha toaletter och duschar, och tvättmaskiner fanns också. Disk utomhus. En liten affär i receptionen och en mindre ”Imbiss” längre in på campingen. Det finns här ,såsom på många tyska campingar, många fasta gäster men det finns många  gästplatser också. Det  finns fina vandrarleder från och till campingen. Dessa är också lämpliga att cykla på.Vägen fram till campingen ( sista 700 m) är rent bedrövlig. Kullersten som ingen troligtvis har justerat sedan kommunisttiden. Staden Schwerin som verkligen är värd ett besök ligger  ca 10 km bort. Det ligger ytterligare campingar längs sjön.image


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 2,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing