Camping Cote de Roses Narbonne Plage (F)

Österut från staden Narbonne i södra Frankrike ligger Narbonne Plage, en liten turistby vid medelhavet. Man kan välja två vägar dit ifrån Narbonne. Antingen mot Gruissiere eller mot Narbonne Plage. Vägen mot Narbonne Plage är lite backigare. Mellan dessa två städer ligger campingen Cote de Roses. Campingen har pool, en liten affär, lekplats, restaurang och mängder av uthyrningsstugor och tält. 3/4 av campingen består av uthyrningsstugor och tält. Det är ingen lyxcamping men ändå helt ok. Det finns bra cykelvägar både till Gruissierre och Narbonne Plage. Campingens stora behållning är dock den enorma sandstranden som ligger på promenadavstånd från campingen. Stranden är många kilometer lång, cirka 500 m bred och även botten är enbart sand och mycket lämplig för barn då det inte blir djupt direkt. Platsen verkade inte vara upptäckt av svenskar då vi inte såg mer än ett annat svenskt fordon på de 12 dagar vi bodde där.

Acsi rabattkort gällde en bra bit in i juli 2014.

http://www.uk.camping-lacotedesroses.com/


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 3,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing