A l`ombres des Micocouliers Trebes (F)

Öster om staden Carcasonne i södra Frankrike ligger den lilla byn Trebes och i den byn ligger campingen. Promenadavstånd till det lilla centrum som finns och promenadavstånd åt andra hållet till en del affärer. Enligt Acsi:s bok skulle det vara väl skyltat men det var det inte om man kom från motorvägsavfarten, vi missade campingen och fick vända tillbaka när vi hade passerat byn och från andra hållet var det bättre skyltat. När man läser Acsi-katalogen får man intrycket att campingen ska ligga vid  Canal Midi men det var en bit dit. Vi hade cyklar med oss och cyklade bort till kanalen och längs med den vilket gick mycket bra. Campingen ligger dock vid en mindre flod. Campingen har ganska enkel standard med äldre toaletter och pyttesmå duschar. Platserna är stora bland stora träd som ger mycket skugga. Pingisbord, minigolf och boulebana finns på campingen. Det fanns också en restaurang men den hade inte öppnat i slutet av juni. Det finns ett badhus utanför campingen. Campingen är en ok övernattningscamping eller att ha som bas för utflykter i närheten.http://www.audecamping.com/

 


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 1,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing