La Ballena alegre 2 (E)

imageimageimageMellan de två orterna L’Escala och Sant Pere Pescadore i norra Spanien ligger campingen La Ballena alegre.

Det är en enormt stor camping som ligger vid en lång sandstrand. Här finns allt du behöver för en skön solsemester. Ett flertal restauranger,pizzeria,affärer, underhållning,gym,tennisbanor,lekplatser,miniclub, maxiclub, pooler och den enorma stranden. De flesta platserna på campingen är 100 m2 och har egen vattenanslutning och avlopp men då krävs det att man har egna slangar. Wi-fi finns att köpa i receptionen, vi stod en bra bit bort men hade ändå mycket bra mottagning. Toaletter och duscharna är fräscha och städas ofta. För allt detta får man betala rejält , vi betalade 550 kr/ natt för 2 personer. Det finns gott om utflyktsmål i närheten. Det finns cykelväg in till L’Escala , i början lite provisorisk men sedan mycket fin. Det blåser en del i bukten vilket syns på alla vindsurfare och kitesurfare som tränar här.

http://www.ballena-alegre.com/

 

 


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 5,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing