Camping Azur Rosencamp (D)

Några mil söder om staden Reutlingen i södra Tyskland (Schwäbische Alp) ligger Camping Azur Rosencamp. Från Stuttgart åker man i riktning mot Reutlingen. Därifrån riktning Bärenhöle, Sonnenbuhl och Erpfingen. Campingen är skyltad från Sonnenbuhl. ACSI priser under lågsäsong. Det är en stor camping med två lekplatser och en 20 m lång pool. En liten affär och en liten restaurang/bar finns också. Fina , välskötta hygienområden och ytterligare ett hus höll på att renoveras. I närheten finns många markerade promenadstigar, en del av dem började precis utanför campingen. Ytterligare lite längre bort finns en bobbana och en klätterborg. Vi var där under lågsäsongen och det faktum att de inte hade börjat klippa gräs och rensa ogräs ännu drog ner betyget lite.

www.azur-camping.de/de/campingplaetze/erpfingen

 

20140615_162344

20140617_092212


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 2,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing