Camping Main – Spessart Park

Längs floden Main i mellersta Tyskland ligger campingen Main-Spessart Park. Den ligger längs vägen mellan Marktheidenfeld och Lengfurt.En välskött och bra camping: Fräscha hygienbyggnader, restaurang, liten affär, grillplats, lekplats, bollplats och särskild campingavdelning för ungdomar. Kommunens ”freibad” ligger bara 300 m bort. Campingen har också en egen båtplats vid floden där man kan lägga i sin egen båt. Till den lilla byn Lengfurt är det promenadavstånd. Till den lite större orten Marktheidenfeld (den är verkligen värd ett besök) är det 5 km men det finns en mycket bra cykelväg dit. Cykelvägen följer hela floden Main så man kan cykla väldigt lång om man vill.

www.camping-main-spessart.de

www.main360.de


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 3,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing