Yelloh Village Fayolan Clairvaux les lacs (F)

I ytterkanten av de franska Jurabergen i området Jura ligger den lilla staden Clairvaux les lacs vid sjön Grand Lac. Trots att sjön är med svenska mått väldigt liten så ligger det tre campingar vid sjön. Den lyxigaste av dem är Yelloh Village Fayolan.  Det är en stor camping med det mesta man behöver, restaurang, bar,pool både inomhus och utomhus, kvällsunderhållning, lekpark,internet och egen badplats. Platserna var ok men tyvärr saknades sjöutsikt. All den här lyxen kostade dock en hel del och det var ganska fullbelagt vilket innebar köer. Toaletterna kan man kräva mer av på en så pass dyr camping. Vi trivdes bra i området och bestämde oss för att byta till campingen bredvid, La Grisiere, som var betydligt billigare och inte alls så fullbelagd. Du kan läsa mer om den campingen på ett annat inlägg.

http://www.campinglefayolan.fr/www.campinglefayolan.fr/DOMAINE.htm


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 4,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing