La Grisiere Clairvaux les lacs

I ytterkanten av de franska Jurabergen i området Jura ligger den lilla staden Clairvaux les lacs vid sjön Grand Lac. Trots att sjön är med svenska mått väldigt liten så ligger det tre campingar vid sjön. Den mellersta campingen heter La Griseire och är inte alls så lyxig som den i ett annat inlägg nämnda Yelloh Village. Det finns en liten enkel bar/restaurang och en mindre affär. Platserna är inte heller så organiserade , däremot har i stort sett alla platser sjöutsikt. Toaletterna var fräscha och det fanns tvättmaskiner och torktumlare. Man kunde också hyra trampbåt där. Campingens badplats var också fräsch, dock saknades pool som vi inte saknade alls då vi gärna badade i sjön. Promenadavstånd utmed sjön in till stan då passerade man kommunens egen badplats med hopptorn och restauranger. Priset var mycket lägre än på Yelloh Village.

http://www.la-grisiere.com/


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 3,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing