Bad Camp Ettersburg

Utanför staden Weimar i östra Tyskland ligger Bad Camp Ettersburg. Som namnet säger så finns det både bad och camping där. Tyvärr är skicket på badet inte tiptop. Det fanns en stor pool som med största sannolikhet byggdes under Östtysklandstiden men den användes i dag som fiskdamm. Bredvid fanns en nyare pool men den hade nog inte bytt vatten veckorna innan vårt besök för det var oerhört skitigt vatten i den. Det var ingen större ordning på platserna , man stod mest lite hur som helst. Toaletter och duschar var enkla men rena. Det fanns också en liten restaurang på platsen men den verkade bara vara öppen när de kände för det. Trots allt var det en helt ok övernattningsplats för en billig penning. Staden Weimar som ligger i närheten var definitivt värt ett besök. Goethe, Schiller, Nietzsche och Liszt är namnen på några av de kulturpersonligheter som bott i staden. Koncentrationslägret Buchenwaldt som ligger i närheten är också värt ett besök.


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 1,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing