Camping Gitzenweiler Hof

Camping Gitzenweiler Hof ligger utanför Lindau. Från motorvägen når man campingen via avfarten Weissenberg.  Tyvärr ligger den inte vid Bodensjön men det uppvägs av att det är en väldigt fin camping med många aktiviteter. Det finns en helt ok pool, en restaurang och en pizzeria, välsorterad affär, barnaktiviteter, studsmattor, ponnyridning med ridskola alldeles intill, cykeluthyrning, ställplats utanför, uthyrningshusvagnar och villavagnar och vandringsleder i närheten. I stort sett en väldigt fin camping. Ska man dit under högsäsong bör man boka då campingarna i detta område är väldigt populära.

www.gitzenweiler-hof.de


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (2 omdömen, medel: 3,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing