Parken Zoo camping Eskilstuna

Midsommarhelgen tillbringades i Eskilstuna för att ta med barnbarnen och deras föräldrar till Parken Zoo. Då passade det mycket bra att campa på Parken Zoo camping som ligger bredvid. Vi blev bemötta på ett mycket trevligt sätt från början och kunde själva välja ut de platser vi ville ha. Vi åldringar fick inte den informationen men när vår dotter anlände med sin familj fick hon reda på att om man köpte biljetter till Parken Zoo i campingens kassa så så fick man en tvådagars biljett för samma pris som en endagars. Man fick även fribiljetter till utomhusbadet som ligger alldeles i närheten. Campingen ligger så nära Parken Zoo så att man kunde höra djuren ibland. Till inträdet var det bara ca 500 meters promenad.

Servicehuset var mycket fräscht och det hölls bra i ordning hela tiden. Mycket uppskattat bland barnen var det lilla ”barnbadrummet”. Lite jobbigt var att man var tvungen att använda ett kort i en kortläsare för att komma in i servicehuset vilket gjorde det lite svårt för barnen att gå på toa. Sedan lärde vi oss att en del gäster hade en egen kod så vi använde deras koder. Campingen har också en liten restaurang men den besökte vi aldrig så den kan vi inte bedöma.

Två enormt fina minigolfbanor finns precis utanför campingens ingång och 300 m bort ligger TunaPark som är ett stort köpcenter med många affärer.

Som helhet får campingen ett högt betyg av oss.


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 3,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing