La Rambla Barcelona

Ramblan är ett måste om du besöker Barcelona!  Den går från Placa Catalunya  där det stora varuhusetEl Corte Ingles finns, till Placa del Portal vid hamnen. Där också Christoffer Columbus monumentet finns.

Det är den mest kända gågatan i Barcelona som är ca 1.2 km lång. Det är alltid väldigt mycket folk längs denna trädbevuxna gata, den enda gång det är lite mindre folk är tidiga morgnar. Längs gatan finns allt man kan leta efter, från restauranger och tapasbarer, till blomsteraffärer, gatuartister, småaffärer.Den stora saluhallen finns ca på mitten av Ramblan.
Där turisterna samlas finns givetvis också gatuartister och försäljare . Mänskliga statyer verkar vara speciellt populära i Barcelona.  Man bör dock passa sig för ficktjuvar, de är speciellt aktiva när man står och tittar på något uppträdande.


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 3,00 av 5)
Loading...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing