Camping Gien (F)

oznor

Söder om staden Montargis längs motorväg A77 ligger staden Gien längs floden Loire. Närmaste storstad är Orleans som ligger väster om Gien.  Campingen ligger direkt vid floden som vid vårt besök inte innehöll mycket vatten och heller inte verkade badbar då vi inte såg någon som badade. Det är promenadavstånd in till staden som innehåller det mesta man behöver för att vara nöjd. campingen var fräsch och välskött. Förutom platser för campare fanns det också ett flertal stugor till uthyrning. Det finns också en pool gjord av samma material som man gör gummibåtar av så det kändes som att bada i en jättestor gummibåt. Det finns en restaurang som vi besökte och som vi inte blev nöjda med. Dålig betjäning, ljummen dryck och lite mat. Under vårt besök, i slutet av juni, var det mycket aktiviteter utanför campingen. Bl.a en motorcykeluppvisning och en volleybollturnering

.http://www.camping-gien.com/en/


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 3,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing