Gaasper Camping, Amsterdam (NL)

2018/07/03 0 av micael

I de sydöstra delarna av Amsterdam ligger Gaasper Camping. En välskött och fin camping i utkanten av den stora parken Gaasper Park. Campingen har många olika typer

cof

av platser beroende på om man tältar, åker husbil eller har husvagn. 5 minuters promenad bort ligger Metrostationen och därifrån tar det bara 15 minuter med tåg in till Amsterdam central. Bredvid campingen ligger en stor park med många promenadstigar och cykelvägar. Finns även tennisbanor och träningsredskap i parken. Den ligger vid en sjö och på cykelavstånd från campingen ligger en fin badplats. Campingen har också fritt och bra Wifi. Duschar och disk behövde polletter för varmvatten. Finns även restaurang, affär och cykeluthyrning på campingen.

http://www.gaaspercamping.nl/en/camping.html