Wulfener Hals Fehmarn (D)

Några km utanför staden Burg på Fehmarn i norra Tyskland ligger campingen Wulfener Hals. Den ligger direkt vid havet med en stor vik som är mycket populär bland windsurfare. När vi var där v 44 var det väldigt många windsurfare. Ena delen av campingen är till bara  för husbilar. En del av de platserna är små ställplatser. Campingen är stor och välskött med flera mycket fräscha hygienutrymmen. En pool med tillhörande bubbelbad finns och den var öppen även v.44. Flera restauranger finns. Underhållning bjöds både lördag och söndagkväll när vi var där. För de som gillar golf är dettta också en perfekt plats då en fin golfbana ligger precis bredvid campingen. Lekplats, affär ,ridning och cykeluthyrning är ytterligare några av de saker som erbjuds också. En mycket fin camping med trevlig personal i receptionen. Vi antar att man bör boka plats under högsässong eftersom den var mer än halvfylld v.44.

https://www.wulfenerhals.de/camping_fehmarn.html

 


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 4,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing