Röders Park, Soltau (D)

I ytterkanten av staden Soltau ligger campingen Röders Park. En väldigt trevlig och välskött camping. Det finns 2 fina sanitetshus med gratis dusch. Platserna är stora med grusunderlag för vagnen på en del. Ström på alla platser men även färsk- och spillvattenanslutningar. Man kan även ansluta sig till SatTV på varje plats. På campingen finns också en stor restaurang med god mat.

En liten affär finns i receptionen men den behövs inte då det är några minuters promenad till en Nettobutik. Det är inte långt in till centrum, en längre promenad eller en lagom cykeltur. Det finns mycket att göra i närheten. En knapp km bort ligger Soltau Therme, ett stort ”badhus” och Spa med mängder av möjligheter. Ytterligare några km bort ligger Designer Outlet Soltau där det finns mängder av outletbutiker med kända märken. I Soltau ligger en stor firma som säljer husbilar, husvagnar och campingtillbehör. Nöjesfältet Heide Park ligger också i närheten. Vill man vandra på Luneburger Heide så är Soltau  ett bra utgångsläge. Hamburg är en lagom dagsutflykt från Soltau. Koncentrationslägret Bergen-Belsen ligger också i närheten.

Det finns ett par ställplatser utanför campingen att tillgå.

http://www.roeders-park.de/

www.soltau-therme-online.de

www.designeroutletsoltau.com


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (2 omdömen, medel: 4,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing