Gustavsvik Örebro (S)

Gustavsviks camping i Örebro är en riktigt fin camping. Det är skyltat från motorvägen och den ligger på gång-  och cykelavstånd från centrum.  Det är en stor camping med många möjligheter till aktiviteter för alla åldrar. Äventyrsgolf, restaurang, stor lekplats för barnen , gym  och mycket mer. Det som lockar mest är väl dock Gustavsviksbadet med ett mycket fint inomhusbad och även ett utomhusbad under badsäsongen. Det ingick en biljett till utomhus- och motionsbadet i campingavgiften. . Platserna är stora och välskötta. Servicehusen mycket fina med fullt utrustade kök och tvättmaskiner i en del av dem. Gratis wifi. En camping som vi rekommenderar.

http://gustavsvik.se/camping/


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 4,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing