Lisebergsbyn Göteborg (S)

En väldigt fin camping med cykelavstånd ner till bl.a Liseberg. Det var inte långt till en spårvagnshållplats. Det finns flera olika typer av platser för husvagnar och husbilar. Det finns även stugor att hyra där. Servicehusen var fräscha men man behövde ett kort för att komma in på dem vilket kan vara besvärligt om kortet krånglar som vårt gjorde. Vi tyckte att det fanns en viss ologik i hur platserna var organiserade och vi såg flera vagnar som hade missförstått hur de skulle stå. Vi hade en plats där man inte fick sätta upp tält eller sidor på en markis om vi hade förstått det hela rätt. Ser inte riktigt meningen med sådana platser. Priset 450 kr/natt under lågsäsong är alldeles för högt enligt oss.

https://www.liseberg.se/boende/former/camping/lisebergsbyns-camping/


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 4,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing