Camping Winsen, Winsen (Aller) (D)

Några mil norr om Hannover ligger staden Winsen.

Den ligger vid floden Aller och ska ej blandas ihop med en annan Winsen som ligger i närheten av Hamburg. Vi följde campingbokens rekommendationer att ta motorvägen i närheten av bensinstationen Allertal och sedan följa skyltarna mot Celle och sedan skyltarna mot Winsen. Campingen ligger i ytterkanten av staden med promenadavstånd in till centrum. En fräsch camping med bra hygienutrymmen, en liten lekplats och en liten trevlig pub/restaurant. Campingen ägs av en familj som tycktes jobba hela tiden. Det finns mängder av utflyktsmål inom rimliga avstånd. Heidepark, Soltau outlet och Bergen Belsens koncentrationsläger är några av dem. Acsi-card kan användas här. Negativt var att de tog extra betalt för elen vilket blev ganska dyrt.

http://www.campingplatz-winsen.de/


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 3,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing