Greenhill Leisure Farm Park (GB)

Väster om Oxford nära den lilla byn Bletchington ligger Greenhill Leisure Farm park.

En stor och välskött camping som ligger på en gård där det finns får, getter,grisar och ankor. Stora , rejäla platser av vilka många har den för Storbritannien så typiska ”hardstanding” , d.v.s grusunderlag för vagnen och yttertältet om man vill. Det finns även gräsplatser om man hellre vill ha det. Fräscha toaletter och duschar i tre olika sanitetsbyggnader. En liten pub som även serverade mat. En ganska välsorterad affär i samband med receptionen där man hade ett stort utbud av kött från den egna gården.

Det finns flera fiskesjöar på gården men man var tvungen att kasta tillbaka all fisk man fick. Det är inte långt in till Oxford som definitivt är värt ett besök. Staden Bicester ligger heller inte långt bort. Där finns alla sorters affärer man kan behöva och inte minst en stor outlet med mängder av affärer där de mesta märken är representerade. Priserna där var riktigt bra.

http://www.greenhill-leisure-park.co.uk/


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 4,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing