Glen Nevis Camping Fort Williams (GB)

2016/10/05 0 av micael

Strax nedanför Storbritanniens högsta berg, Ben Nevis, ligger Glen Nevis Camping. I från staden Fort Williams centrum är det väl skyltat till campingen som ligger cirka 3 km från staden. Vägen in till staden är dock ganska smal och trafikerad så att cykla in är ej att rekommendera. I staden finns gott om affärer och även en McDonalds. Campingen är stor och välskött med flera servicehus. Servicehusen var helt ok med separata dusch- och toalettrum. Platserna var , som på många andra brittiska campingar, grusade med stora gräsytor emellan. På några ställen på campingen fanns det fasta grillar man kunde använda. Ganska stor lekplats som dock inte hade så många saker. Tvättmaskin och torktumlare fanns.  En liten campingaffär och en liten Imbiss utanför receptionen. Utanför camping ligger en restaurant. Det fanns enorma ytor för tältare och ett flertal stugor att hyra.                          http://www.glen-nevis.co.uk/campsite/

imag132920160701_20593320160701_205628