Camping Eye Kettleby Lakes (GB)

2016/08/05 0 av micael

Strax nordöst om Leicester I England ligger camping Eye Kettleby lakes. Den ligger vid ett flertal fiskesjöar. En mycket fin camping som tyvärr ligger en bit ut på landet. Väldigt stora och fina platser med asfalt, grus och gräs. Långa avstånd mellan varje husvagn.Tanken är att husvagnen ska stå på asfalten och yttertältet ska ha grusunderlag. Det är tänkt att stämma för brittiska husvagnar som ju har dörren på andra sidan men funkade bra för oss också. Det finns vatten, avlopp och tv-uttag på varje plats. Fina toaletter med toa, omklädningsrum och dusch i ett. Kodlås till dörrarna.

Receptionen med restaurang låg en bit bort från själva husvagnscampingen. Det finns även stugor att hyra.

http://www.eyekettlebylakes.com/

20160622_191807 20160622_191731 IMAG1275