La Plage et Bord de Mer (F)

2016/04/17 0 av micael

CIMG0368 CIMG0362 CIMG0364 CIMG0367Strax utanför staden Beziers i sydöstra Frankrike ligger den lilla badorten Valras-Plage. I ytterkanterna av orten vid havet ligger campingen som heter La Plage et Bord de Mer. En väldigt stor och fin camping med restaurang, fint poolområde, cykeluthyrning och det mesta man behöver på en camping. Det är en vall som skydd mot havet men stranden ligger precis utanför och den är enormt lång åt båda hållen. Det är bara 1,5 km in till centrum och 3,5 km från campingen ligger ett stort köpcenter. Vi blev mycket bra mottagna och fick själva välja plats, vilket kan bero på att vi var där i juni då det inte var så trångt på campingen. Då kunde vi också använda vårt ACSI-card vilket innebar att vi bara betalade 16 euro/dag. Under högsäsong kostade det närmare 50 euro. Staden Beziers som ligger någon mil bort är värd ett besök. http://www.camping-plage-mediterranee.com/?lang=en