Camping-le-Pasquier (F)

2016/04/23 0 av micael

Staden Dole i nordöstra Frankrike är en stad som man ofta åker förbi på hemväg från medelhavet. Den här gången bestämde vi oss dock för att övernatta där och vi upptäckte en mycket mysig och trevlig stad. Campingen låg på promenad/cykelavstånd från centrum mellan två flodgrenar. När man såg campingen utifrån så kändes den lite risig men den var dock ganska fräsch. Lite olika kvalitet på platserna dock, en del var bara grusunderlag medans en del var bra gräsunderlag. Campingens ägare var en barsk man som retade upp en del av gästerna så att de lämnade platsen i förtid. Vi hade dock inga problem med honom. En liten pool finns på campingen och toaletterna var helt ok. En mindre bar och en liten affär fanns i receptionen.

http://camping-le-pasquier.com/en

CIMG0378 CIMG0380