Camping Larribal, Millau (F)

2015/11/15 0 av micael

imageUngefär 10 mil nordväst om Montpellier ligger staden Millau som mest är känd för Viaduct du Millau som jag berättar om i ett annat inlägg. Staden ligger där två floder möts och längs den ena ligger ett flertal campingar. Vi bodde på en liten och trevlig camping som heter Larribal. Campingen ligger på promenad avstånd från stadens centrum. Det finns en liten pool med en bar bredvid. En sanitärbyggnad med välskötta toaletter, duschar , diskmöjligheter och tvättmaskin. Bredvid campingen stod en liten ”pizzabuss” som bakade väldigt goda pizzor. Inne i staden finns gott om restauranger och caféer. Vi hade ACSIcard och betalade endast 9 euro per natt i mitten av juni. Runt staden finns mängder av sevärdheter, bl.a 2 s.k. Gorges, en grotta, osttillverkning och gamar. Staden blev en favorit hos oss och vi kommer säkerligen att göra ett nytt besök där. Rekommenderas !

öhttp://www.campinglarribal.com/doc/index-en.html