Camping Cote de Roses Narbonne Plage (F)

2014/09/21 0 av micael

Österut från staden Narbonne i södra Frankrike ligger Narbonne Plage, en liten turistby vid medelhavet. Man kan välja två vägar dit ifrån Narbonne. Antingen mot Gruissiere eller mot Narbonne Plage. Vägen mot Narbonne Plage är lite backigare. Mellan dessa två städer ligger campingen Cote de Roses. Campingen har pool, en liten affär, lekplats, restaurang och mängder av uthyrningsstugor och tält. 3/4 av campingen består av uthyrningsstugor och tält. Det är ingen lyxcamping men ändå helt ok. Det finns bra cykelvägar både till Gruissierre och Narbonne Plage. Campingens stora behållning är dock den enorma sandstranden som ligger på promenadavstånd från campingen. Stranden är många kilometer lång, cirka 500 m bred och även botten är enbart sand och mycket lämplig för barn då det inte blir djupt direkt. Platsen verkade inte vara upptäckt av svenskar då vi inte såg mer än ett annat svenskt fordon på de 12 dagar vi bodde där.

Acsi rabattkort gällde en bra bit in i juli 2014.

http://www.uk.camping-lacotedesroses.com/