Yelloh Village Fayolan Clairvaux les lacs (F)

2013/06/11 0 av micael

I ytterkanten av de franska Jurabergen i området Jura ligger den lilla staden Clairvaux les lacs vid sjön Grand Lac. Trots att sjön är med svenska mått väldigt liten så ligger det tre campingar vid sjön. Den lyxigaste av dem är Yelloh Village Fayolan.  Det är en stor camping med det mesta man behöver, restaurang, bar,pool både inomhus och utomhus, kvällsunderhållning, lekpark,internet och egen badplats. Platserna var ok men tyvärr saknades sjöutsikt. All den här lyxen kostade dock en hel del och det var ganska fullbelagt vilket innebar köer. Toaletterna kan man kräva mer av på en så pass dyr camping. Vi trivdes bra i området och bestämde oss för att byta till campingen bredvid, La Grisiere, som var betydligt billigare och inte alls så fullbelagd. Du kan läsa mer om den campingen på ett annat inlägg.

http://www.campinglefayolan.fr/www.campinglefayolan.fr/DOMAINE.htm