La Grisiere Clairvaux les lacs

2013/06/11 0 av micael

I ytterkanten av de franska Jurabergen i området Jura ligger den lilla staden Clairvaux les lacs vid sjön Grand Lac. Trots att sjön är med svenska mått väldigt liten så ligger det tre campingar vid sjön. Den mellersta campingen heter La Griseire och är inte alls så lyxig som den i ett annat inlägg nämnda Yelloh Village. Det finns en liten enkel bar/restaurang och en mindre affär. Platserna är inte heller så organiserade , däremot har i stort sett alla platser sjöutsikt. Toaletterna var fräscha och det fanns tvättmaskiner och torktumlare. Man kunde också hyra trampbåt där. Campingens badplats var också fräsch, dock saknades pool som vi inte saknade alls då vi gärna badade i sjön. Promenadavstånd utmed sjön in till stan då passerade man kommunens egen badplats med hopptorn och restauranger. Priset var mycket lägre än på Yelloh Village.

http://www.la-grisiere.com/