Camping Kreuzeck Goslar

Campingplats Kreuzeck ligger söder om Goslar längs väg 241 i riktning mot Clausthal-Zellerfeldt. Campingen ligger underbart vid en liten badbar sjö i Hartzbergen. Campingen ser lite sliten ut men är mycket välskött. Här finns lekplats och spelrum för barn med wii, playstation, pingisbord och bio. Restaurang och en liten affär finns också. Toaletter var fräscha. Vi var först lite missnöjda med duscharna men upptäckte snart att det fanns nyare duschar som var väldigt fina.

I skogarna runt om finns många och bra vandringsleder som vi utnyttjade flitigt. En av lederna ledde till den lilla staden Hanhenklee (cirka 2 km)där man kan besöka en stavkyrka eller åka linbana upp på berget där man kunde åka sommarrodel om man ville. För mountainbikeåkare fanns det flera iordninggjorda nerfarter. Från bergets topp fanns det sedan en vandringsled tillbaka till campingen.

www.campingplatz-kreuzeck.de

Vi trivdes bra här och rekommenderar platsen.


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 omdömen, medel: 3,00 av 5)
Loading...
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing