Camping Solmar Blanes

Camping Solmar är en centralt belägen camping. Man kliver rakt ut från campingen till  affärer och restauranter. Det är bara c:a 300 m till havet och en flera km lång strand med tillhörande strandpromenad.  V.29 varje år är det fyrverkeritävlingar och det är stor folkfest på stranden varje kväll. Själva campingen är trevlig med häckar väl avgränsade platser.  Det finns också ett fint poolområde med bar.  Tennisbana och barnaktiviteter finns också. Vi har besökt campingen 5 gånger och alltid blivit väl bemötta. Det är ingen lyxcamping men väldigt trevlig och våra barn har stortrivts där både som barn och som tonåringar. Möjlighet att köpa internetuppkoppling. På lågsäsongen (juni ut) accepteras Accsi campingcard.

Det finns många villavagnar att hyra

htpp://www.campingsolmar.com


Känner du till det här? Låt oss höra vad du tycker. Lämna en kommentar nedan och ge ett omdöme. Har du andra tips? Registrera dig och skriv egna tips.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (3 omdömen, medel: 3,67 av 5)
Loading...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | iCellPhoneDeals.com Offers Free Cell Phone Deals. | Thanks to Bestincellphones.com Verizon Cell Phones, Internet Bank and Conveyancing